Home Testi

Hünnebeck

Voor onze promotie actie “gebruik zonnebrand op de bouwplaats” met oog op “ veiligheid” zijn wij in contact gekomen met Modelbusiness. Samen met de modellen van Modelbusiness hebben wij diverse bouwplaatsen bezocht om ons bedrijf te promoten met een knipoog naar veiligheid in de zon. De dames hebben customized Hunnebeck flacons met zonnebrand uitgedeeld. De dames welke zijn ingezet hebben de promotie met veel enthousiasme en professionaliteit opgepakt. De communicatie met Merel en de snelheid van schakelen was super.

Wij zijn zeer tevreden!

Rosso

Wij hebben een uitstekende ervaring met de meiden van Modelbusiness. Enthousiaste en mooie meiden die vol passie aan het werk gaan.

De voorbereidingen voor een evenement en de werkzaamheden tijdens een evenement zijn uitstekend onder leiding van Merel. Een absolute aanrader!

Gladiatoren aan de maas

Gedurende de voorbereidingen van ons benefiet ondernemers boksgala hebben wij heldere communicatie mogen ondervinden met Merel van Modelbusiness. Zij denkt echt met je mee als het gaat over de inzet van haar team. Door deze heldere communicatie is alles gedurende het event in goede orde verlopen. Het team van Modelbusiness zet een stapje harder waar nodig en mogelijk. Modelbusiness is een jong bureau wat ons op het gebied van hospitality volledig heeft ontzorgt.

Ladies keep up the good work, see you next time!

Life After Football

Voor Footgolf 2015 hebben wij dit jaar samengewerkt met ModelBusiness. Dit is ons zeer  goed bevallen! Zowel het contact voorafgaand aan het event als de stralende dames op het event. Er werd snel meegedacht en de gewenste kwaliteit geleverd.

Drager

Voor een instructievideo van één van onze producten hebben wij samengewerkt met de modellen van ModelBusiness.

De modellen voelde de sfeer van de video goed aan, waren flexibel en dachten mee over oplossingen. Het contact met Merel was open en de offerte was duidelijk.

ModelBusiness is een prettig bedrijf om mee samen te werken!

Incentive

ModelBusiness is een zeer professionele en betrouwbare business partner van ons. ModelBusiness staat garant voor kwaliteit en denkt creatief mee naar oplossingen. De hostesses zijn sociaal vaardig en gastvrij ingesteld. Daarom kiezen wij voor ModelBusiness.

Starbox International

Fantastische beurs gehad mede door de uitmuntende verzorging van Merel Braber en haar team. Haar bureau Modelbusiness had alles geregeld zoals de kleding, drank en hapjes zodat wij ons geen zorgen hoefde te maken. De bediening werd door haar team uitmuntend verzorgd en gaan indien wij weer hostesses nodig hebben zeker gebruik maken van haar diensten.

Brand

De promotiedames van Modelbusiness zijn absoluut een meerwaarde voor ieder event. Wij hebben samengewerkt tijdens b-to-b beurzen in België en Nederland. Het promotieteam heeft zich goed voorbereid en weet wat van hen wordt verwacht. Ze zijn professioneel en een echte eye catcher! Ze vormen samen met onze eigen standmedewerkers een hecht team!

What Women Want Rotterdam

Prima werk geleverd voor What Women Want Rotterdam. Ontvangst van de gasten, lanceren en presenteren van  het nieuwe magazine. Persoonlijk en stijlvol. Een prima match! Wij zullen zeker een beroep blijven doen op Modelbusiness.