Onze Diensten

Hospitality

ModelBusiness staat voor hospitality met een WOW factor.
Mooie dames en heren die u en uw gasten op een gastvrije manier ontvangen en hen op een servicegerichte wijze te woord staan en hen verder helpt waar mogelijk. ModelBusiness staat voor het ontzorgen van uw gasten, zakenrelaties en bezoekers. Deze dames en heren zijn voor alle representatieve rollen inzetbaar.

Promotions

Naamsbekendheid creëren kan op vele verschillende manieren en op verschillende locaties. Bij ModelBusiness zijn wij gespecialiseerd om leuke concepten voor uw bedrijf uit te werken om meer naamsbekendheid te creëren. U kunt ons promotieteam inzetten op een door uw gekozen locatie, uiteraard kunnen wij u adviseren over populaire locaties die voor u van toepassing zijn.

Models

Een dame of heer passend bij uw merk, bedrijf of product. ModelBusiness beschikt over tal van verschillende gezichten welke inzetbaar zijn voor al uw promotiedoeleinden.

Events

U bent van plan om een event te organiseren zoals bijvoorbeeld een relatie event, bedrijfsborrel, receptie, lancering, bedrijfsuitje, zakelijk diner, nieuwjaarsfeest, trouwerij of een particulier event, Modelbusiness neemt de organisatie graag uit handen. In een team van ervaren eventplanners zorgen wij er voor dat uw event een waanzinnig succes zal zijn!

Styling & Visagie

Met ons vakkundig team aan visagisten en stylisten zijn er ontelbare mogelijkheden om onze dames en heren geheel naar uw keuze te stijlen. Representativiteit anno nu, dat is de visie van ModelBusiness.

Culinair

Charmante culinaire toppers zijn inzetbaar voor het uitserveren van divers culinair op een ludieke, charmante en eigentijdse manier. Wij zorgen er voor dat de materialen en het culinair op locatie worden afgeleverd en worden bereid.

Dansers & Danseressen

Om uw event een feestelijke twist mee te geven verzorgen wij graag professionele dansers en danseressen. Onze dames en heren beschikken over diverse dansstijlen waarmee zij uw gezelschap entertainen. Heeft u een zakelijk, particulier event of bent u opzoek naar een partij die uw entertainment verzorgd en coördineert, dan is Modelbusiness de partij om mee samen te werken.

Fotografie

Laat uw event vastleggen door één van onze professionele fotografen. Een plaatje bij een herinnering zorgt voor een leuke terugblik op uw event. Vandaag de dag zorgt Social Media voor extra naamsbekendheid. ModelBusiness helpt u graag met een online promotie actie, het team fotografie van ModelBusiness bestaat uit professionele fotografen en vormgevers. Fotografie is een taal welke wereldwijd begrepen wordt.

Office services

De eerste indruk wordt gemaakt door de dame of heer welke uw gasten en klanten ontvangt of telefonisch te woord staat. Met een grote glimlach worden uw waardevolle zakenrelaties ontvangen en te woord gestaan. Zij worden voorzien van een kopje koffie, thee of een glas water en wijst hen de weg naar waar zij plaats kunnen nemen.

De presentatie van uw bedrijf ligt in onze handen en wij zijn volledig op de hoogte van de bedrijfsvoering en bedrijfscultuur binnen uw organisatie. U kunt met een gerust hart alle voorkomende management ondersteuning taken bij ons in handen leggen.

Onze professionals zorgen er voor dat de front en/of back office bij u op rolletjes zal verlopen. Dit kan voor een tijdelijke periode of een langere periode zijn, afhankelijk wat hier uw wensen in zijn.

Restaurant services

Een warme begroeting en erkenning dat de reservering gelukt is, dat is de voornaamste taak van onze gastheer/gastvrouw. Onze representatieve dames en heren houden de lijst aan reserveringen bij en begeleiden uw gasten naar de tafel welke klaar staat om uw gasten in de watten te kunnen leggen.

Naast de activiteiten in uw restaurant is de gastheer/gastvrouw het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en neemt hij/zij de telefonische reserveringen aan. Hij/zij maakt een tafelindeling en indien het seizoen zich er voor leent neemt hij/zij de jas van uw gasten aan en hangt deze in de garderobe.

 

 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken met plezier een op maat gemaakt voorstel.


Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ModelBusiness

If you mind your own business, we will mind Modelbusiness.

 
1

Heldere en duidelijke communicatie, wij doen wat we zeggen.

 

2

Mooie dames en heren met een sympathiek, ambitieus en gastvrij karakter.

 

3

U wordt professioneel en vakkundig geadviseerd en wij ontzorgen u waar wij kunnen.

 

Our Success Partners & Clients.

  • gladiatoren-logo
  • navingo-logo
  • lifeafterfootball logo
  • schmidt logo
  • drager logo
  • vanderassem logo
  • starbox logo
  • brand logo
  • porto di lusso
  • whatwomanwant logo